EURO POLITEHNICUS 2024

Scopul spectacolului EURO POLITEHNICUS este de a prezenta, disemina și promova rezultatele cercetării științifice și dezvoltării tehnologice, de a cunoaște realizările și stadiul de dezvoltare în aproape toate domeniile vieții de zi cu zi, de a crește vizibilitatea contribuției inventatorilor la patrimoniul științific internațional, de a crește nivelul de conștientizare la nivelul societății cu privire la importanța cercetării științifice și dezvoltării tehnologice, dar mai ales de a stimula inovarea și de a crește gradul de conștientizare a mediului economic cu privire la importanța aplicării rezultatelor cercetării științifice și dezvoltării tehnologice.

Avem onoarea deosebită de a vă invita să participați la prima ediție a Expoziției Internaționale de Inovație și Inventică EURO POLITEHNICUS, care va avea loc între 22 și 24 noiembrie 2024.

Deschidem înregistrările pentru participare începând cu 1 septembrie și până pe 1 noiembrie. În aceeași perioadă, vă rugăm să trimiteți formularele cu lucrările participante pentru înregistrare în catalogul salonului. Mai multe informații despre înregistrare se regăsesc aici.

AICI puteți vedea toți membrii comisiei, dintre aceștia făcând parte și doamna prof.dr.ing. Oana Roxana CHIVU, directorul nostru de departament.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *