Politehnica București: Elevii gorjeni așteptați la înscrierea la Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, specializarea Ingineria Securității în Industrie

Începând cu 27 iulie 2021, elevii din Gorj și nu numai, sunt așteptați să se înscrie, pe bază de dosar, la cursurile Facultății de Inginerie Industrială și Robotică, specializarea Ingineria Securității în Industrie din cadrul Universității Politehnica București. Este o specializare de viitor și foarte mulți elevi s-au arătat interesați de concursul de admitere pe bază de dosar.

În prezent, asigurarea unui mediu de muncă sigur și sănătos, este o prioritate stabilită prin legislație și implicit o obligație pentru angajatori. În acest context, Departamentul Ingineria Calității și Tehnologii Industriale, a venit în întâmpinarea acestei nevoi prin crearea cadrului în care să se formeze specialiștii necesari securităţii și sănătății în muncă, spun cei de la Universitatea Politehnica București.

Detalii pe https://upb.ro/ingineria-securitatii-in-industrie

De asemenea, la această facultate studenții absolvenți pot urma cursurile unui master la fel de interesant. „Masterul Ingineria Securității și Sănătății Muncii este un master complementar la care se pot înscrie absolvenți de învățământ  superior de lungă durată indiferent  de domeniul /profilul,instituția  de învățământ superior absolvită și anul în care a obținut diploma”, a declarat Prof.dr.ing. Chivu Oana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *