Conferinta Internationala Bienala ErgoWork la editia a 3-a in Bucuresti

Societatea ErgoWork, împreună cu partenerii săi, organizează a treia ediție a Conferinței Internaționale Bienale ErgoWork în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2024, la București.

Conferința include două secțiuni principale. Prima se concentrează pe prezentarea și publicarea de lucrări științifice, coordonată de Facultatea de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, prin Prof. Anca Drăghici, alături de Universitatea Politehnica din București, gazda secțiunii științifice, și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, prin intermediul revistei principale a conferinței, ACTA TECHNICA NAPOCENSIS SERIES-APPLIED MATHEMATICS, MECHANICS AND ENGINEERING.

A doua componentă constă în organizarea de workshop-uri educaționale și antreprenoriale, coordonate de Societatea ErgoWork și ROFMA (Asociația Română de Workplace și Facility Management), cu sprijinul Universității Naționale de Arte din București, gazda acestei secțiuni, Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Facultății de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Politehnica din Timișoara și altor parteneri, cu posibilitatea ca noi colaboratori să se alăture.

Detaliile complete ale Conferinţei se regăsesc aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *